JOQ Albania

Teknologji

Shopify zgjerohet në email marketing
06.11.2019, 12:33 | S Bardhi
Tani pyesim Excelin
04.11.2019, 18:53 | S Bardhi
Adobe tani mund të publikojë në TikTok
04.11.2019, 18:45 | S Bardhi
Illustrator në iPad në vitin 2020
04.11.2019, 18:42 | S Bardhi
EHang dhe ecuria e tij…
01.11.2019, 17:08 | S Bardhi
Google blen Fitbit
01.11.2019, 16:34 | S Bardhi
Largohen shkrimtarët e Deadspin
31.10.2019, 17:04 | S Bardhi
Twitter ndalon reklamat politike
31.10.2019, 16:41 | S Bardhi
Whats App padit NSO Group
30.10.2019, 17:14 | S Bardhi
AirPods Pro vendosin standartin e ri
30.10.2019, 16:55 | S Bardhi
Facebook dështon sërish!
29.10.2019, 16:54 | S Bardhi
Quip mendon për dhëmbët tuaj.
29.10.2019, 16:52 | S Bardhi
Uber vazhdon testimin me Uber Eats.
28.10.2019, 17:19 | S Bardhi
Microsoft, fituesi i kontratës 10B $
26.10.2019, 16:48 | S Bardhi
NASA kërkon ujë në Hënë!
26.10.2019, 16:32 | S Bardhi
HowNow, platforma mësimore.
25.10.2019, 17:16 | S Bardhi
Facebook përzgjedh lajmet.
25.10.2019, 17:06 | S Bardhi
Problemi i diplomave të LinkedIn.
24.10.2019, 14:48 | S Bardhi
LabGenius mbledh 10 milion dollarë.
23.10.2019, 16:54 | S Bardhi
EV Connect ngre 12 milion dollarë
23.10.2019, 16:51 | S Bardhi
Terminator së shpejti në kinema.
23.10.2019, 16:39 | S Bardhi
Verizon jep 12 muaj falas Disney +
23.10.2019, 16:32 | S Bardhi
Në Mars në 2035!
22.10.2019, 15:54 | S Bardhi
Del Trailer i fundit i Star Wars!
22.10.2019, 15:51 | S Bardhi
HTC lëshon blockchain më të lirë.
21.10.2019, 17:17 | S Bardhi
“iPhone 11 është i shëmtuar.”
21.10.2019, 17:14 | S Bardhi
IPO është një fillim.
21.10.2019, 17:09 | S Bardhi
Wing fillon reklamat e delivery me dron.
19.10.2019, 15:47 | S Bardhi