JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Largohen shkrimtarët e Deadspin
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 31/10/2019 17:04

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shkrimtarët Laura Wagner, Kelsey McKinney, Tom Ley, Lauren Theisen, Patrick Redford, Albert Burneko dhe Chris Thompson të gjithë lajmeruan ne twitter sot se ata kanë dhënë dorëheqjen nga Deadspin, faqja e përqendruar në sporte në pronësi të G / O Media.

G / O Media më parë njihej si Gizmodo Media Group, dhe para kësaj si Gawker Media. Ajo mori emrin e saj dhe udhëheqjen aktuale në fillim të këtij viti kur Univision i shiti njësinë kompanisë së kapitalit privat Great Hill Partners, i cili emëroi ish-drejtorin e Përgjithshëm të Forbes.com, Jim Spanfeller, si shefin e saj të ri ekzekutiv.

Që atëherë, marrëdhëniet midis udhëheqjes G / O Media dhe stafit të redaksisë kanë qenë të rënda. Punonjësit nuk ishin të kënaqur me "mungesën e komunikimit në lidhje me qëllimet e kompanisë, dukej mosrespektim i promovimit të diversitetit në radhët e larta të kompanisë, dhe nga ndërhyrje e përsëritur dhe e çuditshme në procedurat editoriale. "