Marketing

Krijuar më 5 shkurt 2010, JOQ Albania është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse.

JOQ Albania funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative.

Nëse ju doni të lidhni markën tuaj me audiencën tonë, kontaktoni ekipin tonë të shitjes plotësuar formën më poshtë: