Puno me ne!

Skuadra jonë po vjen duke u zgjeruar ashtu siç po avancon gjithnjë e më shume Revolucioni i Internetit, në të cilin po jetojmë.

Nëse je krijues, pasionant dhe mendon se idete e tua mund të ndahen me të tjerët ne do të donim të na bënit një zë!

JOQ Albania ju ofron një menyrë jetese, jo thjesht një punë! Nëse mendoni se keni atë çfarë duhet për tu bërë pjesë e familjes sonë, na dërgoni email në: [email protected]

Faleminderit dhe suksese!