JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Shopping ads vijnë në home feed të You tube dhe rezultatet e kërkimit
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 06/11/2019 12:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ka një lloj të ri reklame që vjen në YouTube. Google njoftoi sot fillimin e reklamave Pazar në YouTube, i cili lejon markat të reklamojnë produktet dhe shërbimet e tyre menjëherë në rezultatet e kërkimit dhe në home feed në YouTube. Për shembull, nëse një përdorues kërkon për "Review të këpucëve Puma", një reklamë Pazar mund të ofrojë një seri të produkteve të sugjeruara në krye të faqes para rezultateve të videos.

Reklamat mund të shfaqen gjithashtu si një karusel midis videove në faqen kryesore. Puma është një reklamues debutues për produktin e ri të reklamave të blerjeve, por faqja e videos së shpejti do të plotësohet me këto lloj sugjerimesh për produktin.

"Konsumatorët po vazhdojnë të shikojnë më shumë përmbajtje në platformën YouTube dhe ne duam të jemi atje ku janë, për t'i arritur dhe angazhuar ata", tha Rick Almeida, nënkryetar i e-commerce në Puma Group, në një deklaratë në lidhje me reklamat e saj të reja në YouTube . "Kjo mundësi e re do t'i mundësojë Puma të zgjerojë strategjinë tonë të blerjeve në një pronë të re dhe të frymëzojë konsumatorët," shtoi ai.

Siç shpjegon Google, reklamat mund t'u shfaqen përdoruesve të YouTube bazuar në interesat e tyre.