JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Instagram heq në fshehtësi një opsion që përdorej nga shumë persona
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 24/01/2020 14:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një zyrtar në Facebook (në pronësi të Instagram) ka konfirmuar se Instagram po heq ikonën IGTV nga maja e ndërfaqes kryesore të saj.

Sipas zyrtarit, shumë pak njerëz përdorin këtë buton dhe në vend të kësaj, shumica e tyre shikojnë përmbajtje video nga burimet e tyre kryesore, përmes kanaleve përkatëse Explore, përdorin profile ose një aplikacion të dedikuar IGTV.

Instagram ka bërë lëshime të shumta për IGTV në të kaluarën, të tilla si mundësimi i videos panoramike në vend të klipeve vertikale, dhe së fundmi opsioni për të postuar video IGTV direkt nga një aplikacion standard.

Nuk theksohet pse përdorimi i tasteve IGTV ishte i dobët, por një faktor mund të jetë për mënyrën se si njerëzit përdorin Instagram-in.