JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Shopify zgjerohet në email marketing
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 06/11/2019 12:33

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shopify vazhdon të zgjerohet përtej platformës së saj thelbësore të tregtisë elektronike me një produkt të ri të quajtur Shopify Email. Shefi i produkteve të Shopify Craig Miller dhe drejtori i produktit për teknologjinë e marketingut Michael Perry dhane një demonstrim të shpejtë të produktit dje; Miller argumentoi se ata kanë krijuar "produktin e parë me email të krijuar për tregtinë elektronike".

Kjo do të thotë se është i integruar me dyqanin e një tregtari në Shopify, duke i lejuar ata të tërheqin me lehtësi asetet e markës së tyre në postën elektronike, së bashku me përmbajtjen e produkteve dhe listat. Ata gjithashtu mund të shohin nëse ato email në të vërtetë çojnë te klientët të shtojnë produkte në karrocat e tyre / t'i blejnë ato. Dhe ata mund të krijojnë segmente të klientit bazuar në të dhënat në Shopify.

"Ajo për të cilën jemi vërtet krenarë këtu është që ne bëhemi eksperti për ta," tha Perry. "Shumica e njerëzve që kemi anketuar nuk e kuptojnë vlerën e ndarjes, kështu që ne kemi marrë lirinë e mbledhjes së listës së duhur për të shtuar vlerë për ta."

Email-i i Shopify aktualisht është i disponueshëm si një provë e hershme e hyrjes për një grup të kufizuar tregtarësh, përpara një pjesëmarrjeje më të gjerë vitin e ardhshëm. Miller tha se do të jetë falas për këta tregtarë fillestarë dhe çmimet e përgjithshme që do të njoftohen më vonë.