JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Apple TV + tani jeton, një vit falas për blerjet e reja në iOS, Apple TV dhe Mac.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 01/11/2019 17:11

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Apple ka filluar shërbimin e saj të subscribe me video, duke vënë në dispozicion një bibliotekë të larmishme dhe të konsiderueshme të përmbajtjes menjëherë për pajtimtarët. Për të hyrë në shërbim, duhet të regjistroheni për një subscription prej 4,99 $ në muaj, por nëse keni blerë ndonjë iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ose Mac të ri që nga fillimi i Shtatorit, dhe jeni regjistruar në Apple ID e shoqëruar me ato pajisje në ato pajisje, butoni i subscribe duhet të tregojë që ju merrni një vit të plotë të shërbimit të provës falas të aplikuar automatikisht.

Përmbajtja e Apple TV + jeton në aplikacionin Apple TV që është në dispozicion në të gjithë pajisjet MacOS, Apple TV, iOS dhe iPadOS, dhe të cilat duhet të para-instalohen tashmë nëse nuk e keni fshirë atë nga pajisja juaj ose jeni duke ekzekutuar një version më të vjetër të funksionimit sistem. Shfaqjet nga programi i ri do të shfaqen më pas në një rresht të dedikuar AppleTV + në ekranin fillestar të aplikacionit, si dhe në të gjithë ndërfaqen në vende të ndryshme.

Në nisje, ju do të gjeni 'The Morning Show', ‘See', 'For All Mankind,', 'Dickinson,' 'Snoopy in Space,' 'Ghostwriter,' 'Helpsters', si dhe shfaqjen dokumentare 'The Elephant Queen 'dhe show show' Klubi i Librit të Oprah. 'Disa nga këto ofrojnë tre episodet e para, me të tjerët që do t'i ndjekin në një orar lirimi të inskenuar, ndërsa të tjerët përfshijnë sezonin e plotë të gjitha në dispozicion për t'i parë në nisje.

Sigurisht, ju mund t'i transmetoni ose t'i shkarkoni këto për shikimin jashtë linje, dhe AppleTV + do të kujtojë progresin tuaj për aq kohë sa të keni një lidhje në internet dhe pastaj të vini atje ku keni mbetur në të gjitha pajisjet e lidhura. E gjithë përmbajtja e Apple TV + është në 4K, dhe shumica gjithashtu ofrojnë mbështetje Dolby Vision dhe Dolby Atmos.