JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Tani mund të provoni versionin e bazuar në internet të Microsoft Visual Studio
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 04/11/2019 18:49

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në fillim të këtij viti, në konferencën e saj për ndërtimin e zhvilluesve, Microsoft njoftoi se po punonte në një version të bazuar në internet të IDE-së së tij Visual Studio. Në atë kohë, Visual Studio Online hyri në një vrojtim privat, i hapur për një numër të përzgjedhur të zhvilluesve. Tani, në konferencën e saj Ignite, kompania ka hapur shërbimin për të gjithë zhvilluesit që duan t'i japin një provë.

Me Visual Studio Online, zhvilluesit do të jenë në gjendje të shpejt të provojnë një mjedis zhvillimi plotësisht të konfiguruar për depot e tyre. Nga atje, ata mund të përdorin redaktorin me bazë në internet për të punuar në kodin e tyre.

"Visual Studio Online mbledh së bashku Visual Studio, mjediset e zhvilluesve të pritura nga cloud dhe një redaktues me bazë në internet që është i arritshëm nga kudo për të ndihmuar zhvilluesit të jenë më produktivë se kurrë," vëren Microsoft në materialet e tij të shtypit. "Ndërsa zhvillimi bëhet më bashkëpunues dhe flukset e punës me burim të hapur, si kërkesat për tërheqje, bëhen më të përhapura, zhvilluesit duhet të jenë në gjendje të kalojnë midis bazave të kodeve dhe projekteve shpejt pa humbur produktivitetin."