JOQ Albania
Home

Hani darkë në 300 metra lartësi
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 30/08/2016 18:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Gjërat e "frikshme në Kinë, duket se nuk kanë të mbaruar. Pas ndërtimit të urës më të madhe prej xhami të bërë ndonjëherë, në këtë urë është hapur edhe një restorant, i cili edhe pse konsiderohet një ndër më të frikshmit për shkak të lartësisë, përsëri është goxha i frekuentuar.

Ai ndodhet në 300 metra lartësi dhe poshtë tij ndodhet një humnerë e frikshme. Por mesa duket të hash darkë në këtë restorant është një adrenalinë mjaft joshëse. Do ta provonit?