Live!

TV ATDHEU është televizioni i parë i krijuar nga shqiptarët. Në fokus të transmetimit tonë janë problemet e qytetarëve, misioni për të ndihmuar njëri-tjetrin, abuzimet e pushtetit dhe raportimi i së vërtetës.

Do të jemi këtu sipas nevojave të shqiptarëve. Ndaj të takon ty të na ndjekësh, të raportosh apo ndihmosh me situata të ndryshme, ose të bëhesh pjesë e punës sonë të përditshme