JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Vendi që do jetë më i vizituari në 2017, të gjithë duan ta shkelin
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 03/01/2017 13:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nëse një vit më parë si vendi më i vizituar ishte Islanda, duket se këtë vit sipas ekspertëve të “Time” vendi më i vizituar do të jetë Portugalia. Kjo për shkak të shumëllojmërisë së gjërave që gjen aty.

Duke filluar që nga monumentet historike, plazhet fanstatike, çmimet e lira, ushqimet e shijshme dhe aktivitetet e ndryshme, Portugalia padyshim do te jetë vendi më i vizituar i 2017-ës. Kështu që thjesht planifikoni se kur do t’I bëni pushimet se vendi u gjet.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?