JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Përveçse dashuron tenderat, Blendi Gonxhja ofendon edhe në komente: Shko more injorant!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 24/11/2020 13:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë e njohim se njeriu që dashuron lekun dhe tenderat, por tashmë mund t’i themi edhe drejtori rilindas më aktiv në rrjetet sociale. E kemi fjalën për Blendi Gonxhen, drejtorin e DPSHTRR-së, i cili nuk përmbahet me fyerje në komente ndaj personave që japin mendimin e tyre, edhe pse totalisht kundër me atë çka mendon e gjithë bota.

Blendi Gonxhja, teksa ka qenë duke kaluar kohën e lirë në Facebook, normalisht pasi ka mbaruar piketimin se kujt kompanie do i falë lekët e shqiptarëve, është ndalur tek një lajm që nuk i ka pëlqyer. Një person i fesë, ish-këngëtar i njohur, ka deklaruar për një media se tashmë është kundër muzikës, duke e quajtur atë haram, duke dhënë totalisht mendimin e vetë. Mirëpo kjo nuk i ka pëlqyer aspak drejtorit rilindas (siç nuk i ka pëlqyer shumë të tjerëve) dhe ka ofenduar në koment. Ai e ka quajtur atë injorant, pa etikën e një drejtori që drejton një institucion të rëndësishëm.

SHËNIM: JOQ ALBANIA nuk mbështet mendimin e ish-këngëtarit, por dënon fjalorin e ulët të një drejtori që paguhet me taksat tona.