JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Donald Trump bën thirrjen e madhe: Hapni shkollat!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 04/08/2020 14:27

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Presidenti i SHBA-së Donald Trump ka bërë thirrje pak më parë për hapjen e shkollave. Përmes një postimi në Facebook, ai ka dhënë mesazhin e shkurtër dhe të qartë për hapjen e institucioneve arsimore.

Trump shkruan:

Hapni Shkollat!

Kjo thirrje e Trump vjen pasi vendi është duke kaluar një situatë të vështirë me pandeminë e koronavirusit, por presidenti nuk e sheh me vend që shkollat të qëndrojnë ende mbyllur.

Këtë kërkesë ai e ka bërë edhe më herët. Megjithatë vendimi për hapjen e shkollave pritet që të merret nga ekspertët mjekësorë amerikanë.