JOQ Albania
Home

Albtelecom u ofron dhurata, abonentët i ‘masakrojnë’: O Hajduta! Mos u ngopshi!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 18/02/2020 13:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kompanitë celulare më të mëdha në vend rritën me 200 lekë çmimet e paketave standarte që ato u ofrojnë qytetarëve.

Një prej tyre, Albtelecom prej vitesh rrjep xhepat e shqiptarëve për shkak të mungesës së reagimit nga institucionet përkatëse dhe mbështetjes nga ata që duhet t’i parandalojnë këto abuzime.

Që prej asaj dite qytetarët janë shprehur tepër të irrituar duke bojkotuar blerjen e paketave apo edhe duke firmosur peticione online.

Shpërthimi më i madh i tyre ishte në komente në faqët e rrjeteve sociale të kompanive.

Kompania Albtelecom, ajo e cila ofron shërbimin më copë të internetit, fakt ky për të cilin jemi të vetëdijshëm të gjithë, është përballur fuqimisht me zëmërimin e madh të qytetarëve që po vidhen, pasi përgjegjsmëria e tyre mbi shërbimin mund të themi që është zero.

Në faqen zyrtare në Instagram, teksa Albtelecom duket se i bën një ofertë qytetarët kanë shfryrë dufin e tyre ndaj abuzimit të kësaj kompanie.

Ata e quajnë kompaninë hajdutë, që do të marrë nga xhepat e shqiptarëve pa ofruar cilësinë e shërbimit. Siç shihet asnjë nga komentet nuk është pozitiv, por të gjitha negative.

Disa nga komentet janë:

Ulni çmimet o plehra!!!”
Ulni tarifat hajdutë.”
Hajdutë me çizme!! Lëre se të zë frika të hapësh internetin se të vjen sms paketa juaj mbaroi!”
Hajdutë! Jashtë botës 15 milek çdo gje pa limit këtu tek ne 16 milek 10 giga te qelbta. Ulni çmimet!”