JOQ Albania
Home

2 punëtorë të KEDS kapen duke marrë 100 euro ryshfet
Shkruar nga: E Jashari | Publikuar më: 03/12/2019 13:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dy punëtorë të kompanisë që merret me shpërndarjen dhe inkasimin e rrymës në Kosovës, KEDS, kanë përfunduar në pranga.

Arsye për këtë është bërë kapja në flagrancë duke marrë ryshfet prej 100 eurosh, raporton JOQ Kosova.

Sipas policisë, të dy zyrtarët e kompanisë janë intervistuar dhe janë dërguar në qendrën e mbajtjes së të dyshuarve.

Siç dihet, KEDS përdor politika të shkyçjes për ata që nuk paguajnë rrymën, ndërkohë që shpesh punëtorët e kësaj kompanie bëjnë “marrëveshje” me klientë.