JOQ Albania
Home

Jul Deda: Gjejini një burrë që të qetësohet kësaj gazetaruces
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 13/11/2019 12:23

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Julian Deda ka reaguar në lidhje me shkrimin e Mira Kazhanit, sa i takon shembjes së shtëpive të banorëve të Astirit. Në shkrimin e saj Mira tregon se ishte pro shembjes së banesave dhe ndërtimit të rrugës, pasi sipas saj, këta banorë kanë zënë toka që nuk iu takojnë.

Ajo e thotë hapur që është "me shtetin" dhe kundër banorëve. Madje, mes reshtash Mira bën me dije se nuk qau dhe nuk e mbështeti kurrë këtë kauz, pasi do të ishte poshtërrim për ata njerëz që kishin vendosur të mos zaptonin toka, por të jetonin në mënyrë të drejtë kundrejt ligjit.

Të shumta kanë qenë reagimet ndaj këtij shkrimi, ndërsa Julian Deda, i cili ka shprehur gjithmonë hapur mendimet e tij politike të djathta, e ka ironizuar rëndshëm.

Duke kujtuar se Kazhani është beqare, Deda shkruan se i duhet gjetur një burrë, në mënyrë që të qetësohet.

Ai thotë:

Kësaj gazetaruces populiste, që protesta e banorëve të Astirit i duket dështim, gjejini një burrë të qetësohet se gjynah".