JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Shadow vjen me plane të reja për platformën e saj të lojrave.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 29/10/2019 16:46

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Blade, startupi francez pas Shadow, mbajti një konferencë për shtyp këtë mëngjes për të njoftuar disa lajme të produkteve, si dhe disa ndryshime të korporatave. Shadow është një shërbim cloud informatik për lojtarë. Për një tarifë abonimi mujor, mund të përdorni një PC lojrash në një qendër të dhënash pranë jush. Në krahasim me shërbimet e tjera të lojrave në cloud, Shadow ofron një shembull të plotë të Windows 10. Mund të instaloni gjithçka që dëshironi, Steam, Photoshop ose Word.

Tani për tani, kompania ofron një konfigurim të vetëm për 35 dollarë në muaj me tetë fije në një procesor Intel Xeon 2620, një GPU Nvidia Quadro P5000 që kryen pak a shumë, si dhe një Nvidia GeForce GTX 1080, 12 GB RAM dhe 256 GB storage.

Startupi është duke u larguar nga një konfigurim i vetëm për të ofruar tre plane të ndryshme. Në shkurt të vitit 2020, klientët do të jenë në gjendje të zgjedhin midis tre planeve – Boost, Ultra ose Infinite.

Boost: Nvidia GTX 1080 GPU, 3.4GHz with 4 cores CPU, 12GB RAM, 256GB storage

Ultra: Nvidia RTX 2080 GPU, 4GHz with 4 cores CPU, 16GB RAM , 512GB storage

Infinite: Nvidia Titan RTX GPU, 4 GHz with 6 cores CPU, 32GB RAM, 1TB storage