JOQ Albania
Home

“Shtriga” e gazetarisë, Iris Luarasi tregon emrat e VIP-ave që ka ngelur në klasë
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 20/10/2019 13:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Edhe pse vet shkon shumë rrallë në auditor apo i lë studentët të presin me orë të tëra, pedagogia e gazetarisë, Iris Luarasi, dihet që i ka “fiksim” mungesat dhe të gjithë studentët që nuk frekuentojnë në mënyrë të rregullt orët e saj. Të paktën këtë fakt e dinë më së miri studentët të cilëve iu është dashur të përballen me Luarasin.

Risultati immagini per iris luarasi

Janë pikërisht mungesat dhe frekuentimi ato që ndikojnë në kalueshmërinë ose jo të studentëve në lëndën e Iris Luarasit, ndërsa sa i takon vlerësimit, sigurisht janë kritere të tjera.

E ftuar tek“Shiko Kush LUAN”, Irisi iu përgjig me katër emra pyetjes se cili personazh i njohur të cilit ajo i ka dhënë mësim, ka mbetur në klasë.

Risultati immagini per iris luarasi

Pedagogia nuk ngurroi t`i tregonte dhe tha:

Në fakt do ju them katër emra të cilët tani i kam shumë miq por në kohën kur ishin studentë kanë mbetur në klasë. Janë: Arbana Osmani, Jonida Shehu, Erl Murati dhe Artan Hasani”.

Risultati immagini per iris luarasi