JOQ Albania
Home

Asana lëshon mjete të reja automatizimi
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 17/10/2019 16:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Platforma e menaxhimit të punës Asana njoftoi sot lançimin e një funksioni të ri që do të heqë punën nga disa nga detyrat më të përditshme dhe të përsëritura në platformën e saj. Asana Automation, siç quhet tipari i ri, lejon përdoruesit të krijojnë rregullat e tyre, por gjithashtu përmban një shërbim të ri të transkriptimit të zërit, si dhe një mjet OCR dhe shabllone të reja inteligjente që integrojnë disa nga makinat e shërbimit.

"Në fillim të këtij viti, ne filluam ngarkesën e punës, duke fuqizuar ekipet që të jenë më të shkathët kur planifikojnë, monitorojnë dhe menaxhojnë përpjekjet e tyre," tha kreu i produkteve Asana tha Alex Hood. "Tani me Automatizim, ne po prezantojmë aftësinë për të automatizuar detyrat tuaja rutinore, në mënyrë që të mund të shpenzoni më shumë energji në zanatin tuaj dhe t’i lini punët e përsëritura në Asana."

Krijuesi i rregullave vjen me mbi 70 rregulla të paracaktuara në nisje, por përdoruesit padyshim që mund të ndërtojnë rregullat e tyre gjithashtu. Klientët Asana mund të përdorin shërbimin për të drejtuar automatikisht detyrat te një anëtar i ekipit specifik, për shembull. Ashtu si me pjesën tjetër të tipareve të reja që kompania njoftoi sot, ideja këtu është që të automatizoni shumë prej proceseve që i mbajnë ekipet të zënë gjatë gjithë ditës.