JOQ Albania
Home

Reddit tani lejon përdoruesit e iOS të bëjnë share në Snapchat
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 15/10/2019 15:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Përdoruesit e Reddit tani mund të ndajnë ne Snapchat përmbajtjen e tyre të preferuar nga faqja, falë një integrimi të ri që lejon ndarjen e teksteve, lidhjeve dhe postimeve të bazuara në imazhe në iOS nga komunitetet "Të sigurt për punë" të Reddit. Masa e bën Snapchat partnerin e parë të platformës me të cilin Reddit po teston integrimin e ndarjes së përmbajtjes, thotë kompania, dhe shpreson që rezultati të jetë një fluks i përdoruesve të rinj në site.

Për dallim nga shumë platforma të mediave sociale, Reddit ka prirje të jetë pak më e vjetër kur bëhet fjalë për demografinë e përdoruesve të saj. Sipas Qendrës Kërkimore Pew, vetëm 22% e të rriturve amerikanë të moshës 18 deri në 29 vjeç përdorën sitin, krahasuar me 34% të atyre 30 deri 49 dhe 25% të atyre 50 deri në 64. Dhe 19% ishin të moshës 65 vjeç e lart, zbuloi Pew. Ndërsa ai studim i veçantë u krye disa vjet më parë, një studim i vitit 2019 vazhdon të tregojë Reddit si një nga platformat më të përdorura në internet në mesin e të gjithë të rriturve amerikanë.

 

Dhe me një biznes në rritje të reklamave që ka për të kapërcyer 100 milion dollarë të ardhura këtë vit, Reddit duhet të dalë edhe nga demografia e përdoruesve të tij dhe të rrisë përdorimin e tij të përgjithshëm për të qenë konkurrues.Për të përdorur veçorinë e re të ndarjes, përdoruesit e Reddit të cilët kanë instaluar Snapchat në pajisjen e tyre iOS do të jenë në gjendje të prekin ikonën "Share" në postime në aplikacionin Reddit iOS, dhe më pas zgjidhni opsionin Snapchat.