JOQ Albania
Home

Google lançon Pixel 4, çfarë të presim
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 12/10/2019 12:10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në New York, ajri është i freskët dhe gjethet kanë filluar të kthehen në ngjyrë kafe. Kjo mund të nënkuptojë vetëm një gjë: sezoni i pajisjeve është mbi ne. E mbështetur nga qielli i errët dhe i hirtë i Manhattan, Google ka vendosur të dalë në skenë të Martën, 15 Tetor, për të treguar linjën e tij hardware-të-vetëm-në-kohë-për-pushime.

 

 Duke pasur parasysh atë që kompania ka arritur, me siguri mund të presim disa imazhe mjaft mbresëlënëse nga pajisja. Shtesa të tjera përfshijnë sensorë zhbllokimi të fytyrës dhe sensorë lëvizje, të cilat i lejojnë përdoruesit të bëjnë gjëra të tilla si thirrje të qeta dhe të kalojnë këngë me gjeste dore.

 

Edhe një herë, telefonat do të jenë në dispozicion në versionet standarde dhe XL. Ekziston edhe një version portokalli, duke vazhduar eksperimentimin shumëngjyrësh të Google. Por detajet për produktin janë ende të pakta, për momentin.