JOQ Albania
Home

Kopje rezervë e Gnarbox 2.0 SSD, shoku më i mirë i një fotografi
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 11/10/2019 14:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Fotografët konkretisht në punë dhe entuziastë që thjesht duan të bëjnë shumë fotografi, e dinë që madje edhe kartat SD më të mëdha ndonjëherë mund të plotësohen, veçanërisht kur jeni duke punuar me madhësi të mëdha skedarësh, duke xhiruar JPG dhe RAW dhe duke xhiruar video 4K. Zgjidhja? Një makinë e mirë rezervë mobil. Ekzistojnë një numër opsionesh atje që përshtaten me faturën, por Gnarbox 2.0 i sapohapur mund të jetë më i miri nga të gjithë.

Kjo është gjenerata e dytë e zgjidhjes rezervë të Gnarbox, dhe ndërsa kam përdorur versionin origjinal të bazuar në HDD për efekt të shkëlqyeshëm për një kohë të gjatë, versioni 2.0 shton një tërësi karakteristikash të dobishme, duke përfshirë ruajtjen super të shpejtë të SSD duke filluar nga 256 GB në 1TB në kapaciteti, një ekran i ri OLED që e bën atë edhe më të lehtë për t’u përdorur në këtë fushë, dhe një bateri të heqshme që do të thotë që ju mund të paketoni rezerva për të ruajtur energjitë.

Nuk është tipari më fancy që ofron Gnarbox 2.0, por mund të jetë ai që përdorni më shumë: Kopje rezervë e shpejtë e kartave SD. Ekziston një port SD në vetë pajisjen që mund të transferojë me shpejtësi deri në 75MB / s, dhe ka porte USB-C që mund të transferojnë direkt nga kamerat ose nga lexuesit e kartave deri në 350MB / s, në varësi të aftësive të tyre të transferimit. Kur futni një kartë SD ose aparat fotografik, ju shfaqet një opsion në ekran për të rezervuar plotësisht përmbajtjen e bashkangjitur në me një klikim, gjë që e bën tepër të lehtë hedhjen dhe fshirjen dhe pastrimin e hapësirës për të vazhduar fotografimin.