JOQ Albania
Home

Google Shopping me një dizanj të ri me gjurmimin e cmimeve dhe një faqe kryesore të personalizuar
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 05/10/2019 11:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Google ka lancuar një ridizenjim të Google Shopping në US si online dhe sitet për celular, me një faqe kryesore të personalizuar, gjurmimin e cmimit dhe një feature të ri Google Lens për ndërtimin e outfits.

Faqja kryesore e re është tani më shumë e personalizuar me preferencat specifike të blerjeve, dhe automatikisht të sugjeron për riporositjen e produkteve të cilat i ke blerë më parë dhe të rekomandon produkte të tjera bazuar tek aktiviteti yt në Google. Ridizenjimi gjithashtu integron një shërbim lokal për shpërndarjen, Google Express. Ideja është që ti thjesht do kërkosh për cfarëdolloj gjëje që po kërkon dhe më pas ta porosisësh kudo, online, nga një dyqan ose shitësve që shesin direkt nga Google. Gjithashtu është edhe një gjurmues i cmimit, i cili të lejon të gjurmosh produktet që ti po kërkon dhe do të njoftojë më një mesazh në celular kur cmimi të ulet.

Features e reja të Google Shopping janë të disponueshëm tanimë në US.