JOQ Albania
Home

Hulu po i bën menut më të lehta për tu lexuar
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 04/10/2019 14:15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Hulu ka thënë se ai po ndryshon opacitetin e tekstit dhe backgrounds tek aplikacionet e tij për ta bërë më të lehtë për tu lexuar dhe naviguar. Kompania thotë se këto ndryshime janë pjesë e fokusit të tij të disponueshmërisë, por ndryshimi në tekst do të jetë i disponueshëm për këdo që i bën subscribe shërbimit.

Kalimi i background shumëngjyrësh u bë si pjesë e ridizenjimit të Hulu në 2017, dhe kompania gjithashtu shtoi një efekt tek fjalët jo të theksuar dhe ikonave në ekran. Hulu gjithashtu ka thënë se po punon në një lexues të ekranit në aplikacion. Lexuesi i ekranit i cili i drejton njerëzit nëpërmjet Hulu UX, mund të bëhet i disponueshëm nëpërmjet setting të pajisjes tënde. Përsa i përket ndryshimeve më të fundit kompania thotë që përdoruesit mund ti shohin që në këtë moment dhe po punohet që të jenë në Android, iOS, iPadOS dhe më shumë pajisjeve në javët e ardhshme.