JOQ Albania
Home

TiVo Edge DVR vjen me suport për Dolby Vision dhe Atmos
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 02/10/2019 15:58

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

TiVo Edge DVR është tashmë i disponueshëm, ashtu sic edhe pritej ai përfshin suport për Dolby Vision dhe standartet Atmos, nga të cilët do të përfitojnë të gjitha shërbimet që e suportojnë atë, si Netflix.

Janë dy modele të TiVo Edge nga ku mund të zgjedhësh. TiVo Edge me kabëll të ofron një hard drive 2TB dhe gjashtë TV tuners, ndërsa TiVo Edge për antenë ka të njëjtën përmasa të hard drive, por ul numrin e tuners në 4. Modeli më kabëll kushton $399.99 dhe kërkon një shërbim shtesë i cili kushton $14.99 në muaj. Ndërsa modeli me antenë është më i lirë prej $349.99 . TiVo ka gjithashtu një platofmë të re të TiVo Plus, i cili ofrohet eksluzivisht për konsumatorët e TiVo. Shërbimi i cili do të lancohet në javët në vijim, do të ofrojë një përzgjedhje të përmbajtjes nga një listë e partnerëve duke përfshirë TMZ, Outside TV+ dhe FailArmy.

TiVo Edge ka një lsitë të gjatë të features, por jashtë nga Dolby Vision dhe Dolby Atmos. Duket se TiVo Edge është një investim i mirë.