JOQ Albania
Home

Pajisjet e karikimit me wireless të HyperX tanimë janë në shitje
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 30/09/2019 16:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mouse i parë për lojëra me karikim me wireless i hyperX, PulseFire Dart, është tani i disponueshëm për tu blerë. Gjithashtu ky lloj mouse mund të karikohet me standartin Qi wireless. HyperX është gjithashtu duke shitur karikuesin Qi wireless pad, ChargePlay Base, i cili është në gjendje të karikojë dy pajisje njëkohësisht me 10W.

Avantazhi i përdorimit të standartit Qi është që ti mund të karikosh PlusFire Dart duke pëdorur cfarëdo karikues Qi që ti disponon, dhe gjithashtu mund të jesh në gjendje të përdorësh karikuesin HyperX pad me celularin tënd nëse ai suporton të njëjtin standart. Sidoqoftë, karikuesi pad është i vogël, kështu që ndryshe nga disa karikues mouse me wireless, nuk do të jesh në gjendje të përdorësh mouse teksa ai karikohet. HyperX prezantoi headset Qi bashkë me PulseFire Dart në Gusht. Meqë ChargePlay Base mund të karikojë dy pajisje njëkohësisht, ti mund ta përdorësh atë për të karikuar mouse dhe headset në të njëjtën kohë në pad.

Pulsefire Dart i HyperX dhe ChargePlay Base janë të dy të disponueshëm. Mouse me wireless PulseFire Dart kushton $99, ndërsa karikuesi pad $59.