JOQ Albania
Home

Apple solli iPhone 11 me tre kamera, njerëzit po i përdorin për të ‘zmadhuar’ me zor disa ‘gjëra’
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 28/09/2019 19:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Rreth tre kamerave të prurjes më të fundit të Apple, iPhone 11 ka pasur përshtypje të ndryshme nga përdoruesit.

Por, njerëzit kanë vënë re se lentet me kënd të gjerë që kjo pajisje ka mund të përdoren për të bërë foto ‘profesionale’ të disa gjerave specifike.

Në këtë rast po flitet për personat që duan të ndajnë foto ekstremisht intime me persona të tjerë. Kamerat e reja si duket hyjnë goxha në punë.

Për shembull, nëse doni që një banane të duket më e gjatë , mund të vini në punë kënde të ndryshme nga lentet ekstra që ka iPhone 11 dhe mund t'u japin pikë në avantazh.

Por, sigurisht që nuk janë vetëm meshkujt që kanë halle ‘këndesh’ edhe vajzave mund t’ju hyjnë në punë tre kamerat e iPhone 11 për të sjellë një realitet tjetër.

Një përdoruese në Twitter shkruante në një koment:

A funksionon kjo edhe për gjoksin? Po pyes për një shoqe.”

Kështu si po shkon puna, niveli i mosbesimit do rritet më shumë se në rastin e filtrave. Tani me shumë mundësi do fillojnë njerëzit të pyesin: çfarë lloj telefoni ke?

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania