JOQ Albania
Home

Lista e aplikacioneve të cilat suportojnë motion gestures të Pixel 4
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/09/2019 12:38

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një listë e aplikacioneve që do të suportojnë Google Pixel 4 “motion sense” është zbuluar në lancimin e software të celularit. Kjo listë përfshin 9 pjesë të software në total: Amazon Music, Deezer, Google Play Music, iHeartRadio, Pandora, Spotify Stations, Youtube Music dhe Youtube.

Sipas sugjerimeve thuhet se gesture control do të jetë në gjëndje të kontrollojë lock screen të celularit dhe thirrjet pa zile, kjo listë nënkupton që gestures e aplikacionit mund të fokusohen më së shumti në riprodhimin e muzikës. Të dyja njoftimet e Google për feature, si edhe një vidoe promovuese, tregojnë përdorimin e geastures për ndryshuar para ose pas nëpërmjet gjurmëve. Kjo listë do të jetë e disponueshme në 38 vende.

Por Google thotë që si lista e aplikacioneve ashtu edhe e vendeve nuk do të jetë përfundimtarja, sepse akoma nuk është nxjerrë në treg celulari. Sipas disa spekulimeve thuhet se lista e aplikacioneve mund të jetë vetëm një prej të cilave Google ka sanksionuar zyrtarisht, duke lejuar të tjerët që gjithashtu të shtojnë suportin e tyrë për hardware e features.