JOQ Albania
Home

Android 10 Go është më i shpejtë dhe më i sigurtë
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 26/09/2019 15:49

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Google ka dhënë detaje për versionin e fundit të Android Go, ai është një sistem operimi për pajisjet me memorie të vogël 1.5 GB të RAM. Me Android 10,Google thotë se ka përmirësuar shpejtësinë dhe sigurinë e sistemit të operimit. Ndërrimi i aplikacionit është tanimë më i shpejtë dhe më shumë eficent, dhe aplikacionet mund të lancohen 10 përqind më shpejt sesa në versionin e fundit të OS. 

 

Që nga prezantimi në 2018, Google thotë se janë lancuar 1600 pajisje Android Go nga 500 fabrika në më shumë se 180 vende. Sistemi i operimit mund të gjendet në 80 përqind të hyrjeve të reja të celularëve Android, gjë që e bën OS të rëndësishëm këdo që nuk e parballon ose nuk do të shpenzojë më shumë sec duhet në një celular. Google po pres që pajisjet e para që do të kenë Android 10 të fillojnë në fund të kësaj periudhe.