JOQ Albania
Home

Google Chrome së shpejti do të përmirësojë tab management
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 23/09/2019 15:30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

 

Nëse je një përdorues i Chrome i cili parapëlqen të mbajë të hapura 50 tabs në të njëjtën kohë, Google po i bën gjërat më të thjeshta. Tab management aktual i Chrome të kërkon që të vendosësh mausin në cdo tab dhe të presësh për përshkrimin e cdo tab ose thjesht të shfaqi ikonën. Kjo mund të bëhet shumë e vështirë kur ke një numër të madh tabs të hapura, ndaj dhe Google po mendon që të të lejojë ty të vendosësh mausin mbi tabs dhe të zgjedhësh të duhurin. 

 

Browsers e tjerë e kanë zgjidhur më mirë këtë gjë, duke përfshirë Microsoft Edge dhe Safari i Apple, por është mirë të shohësh Google teksa përmirësohet. Në fillim, ajo do të jetë e limituar vetëm previews në titujt e faqeve, por Google premton që Chrome do të suportojë më një thumbnail të plotë të tab. Ndërkohë që tab ndryshon, Google po planifikon të ndryshojë address bar e Chrome të shfaqë rezultatet më shpejt. Ti do të marrësh përgjigjë për kohën, përkthimet, eventet sportive dhe me shumë. Google gjithashtu po shton më shumë ngjyra për Chrome themes. Tool i ri do të lejojë të ndryshosh ngjyrën e të gjithë browser dhe faqes së tab të ri, e gjitha pa qenë nevoja për të instaluar Chrome themes nga dyqani online i Chrome.