JOQ Albania
Home

Pse duhet të blini Iphone 11 Pro kundrejt 11 Pro Max
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 17/09/2019 16:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në 10 Shtator Apple lancoi në eventin e tij të përvitshëm Iphone-t e tij të rinj, të cilët do të jenë të disponueshëm për shitje në datë 20 Shtator. Nëse po konsideron për të blerë një Iphone dhe je në dilemë midis Iphone 11 Pro dhe Iphone 11 Pro Max, Iphone 11 Pro ka të gjithë upgrades e celularëve më të rinj. Ja pse duhet të zgjidhni Iphone 11 Pro:

 

Iphone 11 Pro është më pak i kushtueshëm. Duke filluar nga 999$ Iphone 11 Pro është 100 $ më pak se Iphne 11 Pro Plus i cili mund të kushtojë deri në 1449$. Me këto kursime t’i përsëri nuk humbet asgjë të rëndësishme nga features e celularit, ti përsri do të kesh:

  • Apple’s iOS 13 software
  • Tre kamera me me efektin Night Mode të përfshirë
  • 4 k video recording me 24, 30 dhe 60 frames për sekond
  • Rezistent ndaj ujit deri në 4 metra thellësi për 30 minuta
  • Cipi i ri bionik A13 i Apple
  • Një ekran i bukur “Super Retina” OLED

 

Iphone 11 Pro është më i mirë i menaxhueshëm përsa i përket përmasave. Mbi 6.2 inch i gjatë dhe 3 inch i gjerë Iphone 11 Pro Max është shumë i madh. Ndërkohë që përmasat e Iphone 11 Pro janë 5.67 inch i gjatë  dhe 2.7 inch i gjerë.

 

Iphone 11 Pro është më i lehtë. Iphone 11 Pro Max është cilësuar si një ndër Iphone më të rëndë, me një peshë rreth 7. 97 ounces, ndërkohë që Iphone 11 Pro arrin një peshë rreth 6.63 ounces.