JOQ Albania
Home

Lajm, i mirë për të gjithë përdoruesit WhatsApp
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 09/08/2019 0:34

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Më në fund WhatsApp sjell atë që të gjithë mezi e presim.

Tashmë të gjithë përdruesit e WhatsApp do të kenë mundësi që ta përdorin këtë rrjet social pa pasur akses në internet.

Së fundmi rrjeti social po punon për të ardhur pranë përdoruesve me dy risi mjaft të rëndësishme.

E para është një sistem që lejon përdorimin e bisedës pa lidhje me internetin dhe e dyta, falë një versioni për kompjuter të pavarur nga smartfoni dhe tjetra, mundësia e përdorimit të së njëjtës llogari në shumë pajisje.

Funksionaliteti mund të realizohet brenda vitit dhe mund të jetë pjesë e procesit që Facebook dëshiron të transformojë dhe bashkojë të gjitha aplikacionet e tij.

Me këtë risi, aplikacioni do të jetë në gjendje të funksionojë në mënyrë autonome edhe nëse smartfoni është i fikur.