JOQ Albania
Home

Shkencëtarët: Ja çfarë duhet të konsumojnë meshkujt çdo ditë që të jenë më të mirë në shtrat
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 25/07/2019 23:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Konsumimi i 60g arra, lajthi ose bajame çdo ditë mund të rrisë dëshirën seksuale tek burrat dhe si rrjedhojë të përjetojnë më shumë kënaqësi në shtarat.

Të paktën në këtë përfundim kanë dalë disa shkencëtarë spanjollë të cilët thonë se meshkujt që konsumojnë rreth dy grushte lajthi çdo ditë kanë një jetë më të mirë seksuale.

Shkencëtarët besojnë se lëndët ushqyese që përmbajnë ushqimet me familje arrore ndihmojnë transmetimin e sinjaleve në organin gjenital,  duke rritur kështu ndjeshmërinë dhe performancën.

Antioksidantët, prezent me shumicë tek lajthitë, ndihmojnë gjithashtu sistemin kardiovaskular dhe qarkullimi i shëndetshëm i gjakut në trup është i lidhur drejtpërdrejt me rritjen e libidos.

Dr. Albert Salas-Huetos,drejtuesi i studimit u shpreh:

Studimi ynë sugjeron që përputhja me një dietë shëndetësore të plotësuar me arra të përziera mund të ndihmojë në përmirësimin e dëshirës seksuale dhe performancës.”

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania