JOQ Albania
Home

VIP-a që kanë ndryshuar drastikisht pamjen dhe duken më mirë
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 11/06/2019 11:57

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Disa herë e kemi shumë të vështirë të marrim vendime për të bërë ndryshime drastike në mënyrën se si ne dukemi.

Pyetjet që shtrojmë janë nga më të ndryshmet dhe më të shumtat. A do të ngjajmë mirë? Do t’i shtojmë pikë imazhit tonë apo do të dukemi edhe më keq?

Personat që do të gjeni në galerinë e mëposhtme janë të gjithë të famshëm. Ata kanë bërë ndryshime drastike në paraqitje, të cilat, për fat të mirë, kanë rezultuar pozitive.