JOQ Albania
Home

Kompania prestigjioze Ventouris Ferries feston 20 vjetorin/ Bëhuni fitues të surprizës së madhe që sjell
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 24/05/2019 20:06

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ventouris Ferries është kompania më e madhe e udhëtimeve në vijë detare që ka në dispozicion tragetet më luksoze.

Kjo kompani prestigjioze ofron gjithnjë çmimet më të ulëta për të gjithë udhëtarët që kanë si destinacion Italinë apo Greqinë.

Standardet e trageteve të kompanisë Ventouris janë më të lartat të të gjitha mjeteve lundruese në Europë dhe këtë veçanti të kompanisë, stafi e ka vënë në dispozicion të një aktiviteti të veçantë.

Në datën 22 maj të vitit 1999 anija e parë e kësaj kompanie ka udhëtuar për herë të parë në linjën Bari – Durrës.

E duke qenë se kjo kompani ka mbushur plot 20 vite që operon në tregun shqiptar, sjell një ofertë marramendëse.

E themi këtë pasi Ventouris Ferries do u ofrojë 20 klientëve më me fat bileta falas, të vlefshme për dy persona në kabinë.

Por si mund të përfitohen këto bileta? Më poshtë po ju tregojmë mënyrën:

Për të marrë pjesë në konkursin që zgjat deri me datë 26 maj duhet të klikoni  “Like” tek faqja e Facebook e kompanisë, të shpërndani këtë postim dhe të bëni "Tag" një shok në komente.

Shorti do të hidhet më datë 27/05/2019 në zyrat e Kompanisë sonë.

Kushtet e konkursit janë:

– Bileta falas është e vlefshme për dy persona në linjën Bari – Durrës ose Durrës – Bari, për udhëtime deri më datë 30/12/2019.

– Bileta falas është e vlefshme vetëm për një drejtim.

– Kjo ofertë falas nuk mund të aplikohet së bashku me ofertat e tjera të Kompanisë.

E çka mund të thuhet si përfundim kjo kompani po e tregon se është më e mira në treg ndaj nxitoni të bëheni pjesë e këtij konkursi sepse nuk dihet fati mund t’ju buzëqeshë kurdo.