JOQ Albania
Home

Parë nga mikroskopi, këto janë gjallesat që do përfundojnë në stomakun tuaj nëse nuk i lani perimet
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 12/04/2019 9:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Herës tjetër që hani një sallatë do jeni të vetëdijshëm që nuk po hani vetëm perime.

Martin Kaae Kristiansen përdori një mikroskop të fuqishëm për të parë se çfarë strehohet në perimet që ne konsumojmë çdo ditë.

28-vjeçari bleu disa perime nga supermarketi dhe pasi i vuri nën mikroskop zbuloi një numër të madh gjallesash të vogla që jetonin në to.

Shumica e organizmave janë të padëmshme për njeriun, por Krisiansen theksoi se sa e rëndësishme është që t’i lani perimet përpara se t’i gatuani apo konsumoni.

Jo të gjithë organizmat që strehohen në to janë të padëmshme.

Me anë të një videoje, Martin tregon me radhë gjallesat, disa të ngordhura e disa të tjera të gjalla, që jetojnë në perime.

Burimi: Mail Online| Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania