JOQ Albania
Home

E thotë studimi: Pse personat që vonohen mund të jenë OK?
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 09/02/2019 11:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

E kush nuk e ka provuar atë ndjesinë e të priturit. Të presësh, të presësh… pafund!

Vonesa është një veprim sa acarues aq edhe papërgjegjshmëri, ndoshta duhet t’ua falim papërgjegjësinë personave të tillë.

Kjo pasi studimet e fundit shkencore kanë zbuluar se trajtat që kanë tendenca t’i nxisin personat të vonohen, janë po të njëjtat trajta që i ndihmojnë të bëjnë një jetë të gjatë dhe produktive.

Personat që vonohen janë zakonisht më pak të stresuar, më pak të brengosur për ngjarjet e rëndësishme që i kanë dhe në përgjithësi ndihen më të relaksuar.