JOQ Albania
Home

Në këtë foto “fshihen” edhe tre vajza, vetëm më symprehtit mund t’i dallojnë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 03/02/2019 23:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një fotografi e publikuar në vitin 1892 duket një burrë, i ngjashëm me Presidentin Abraham Lincoln, i cili kishte humbur tre vajzat e tij.

Burri është me origjinë polake dhe vajzat i humbi gjatë një udhëtimi në pyll. Ato u frikësuan kur panë disa arinj dhe u ndanë.

Duke dashur të tregojë lidhjen e babait me tre vajzat e humbura, autori i pikturës i ka vizatuar vajzat brenda figurës së babait.

Në shikim të parë, të pakët janë ata që mund t’i dallojnë vajzat e fshehura.

Vajza e madhe

Kaluan dy ditë dhe ato nuk u kthyen në shtëpi, kështu që ai vendosi të shkojë në pyll për t’i gjetur. Fillimisht ai u përpoq për Karolinën, vajzën e madhe që ndiqte gjithmonë hapat e babait të saj, i pëlqente të ngjiste pemë dhe kështu në fotografi duket pas qafës së tij.

Vajza e vogël

Vajza më e përkëdhelur fshihej gjithmonë në hapësira të vogla kur luante me babain e saj, kështu që në imazh shfaqet poshtë mjekrës së babait. Ajo u gjet në një strehë lepuri.

Vajza e dytë

Agnieszka ishte shumë e lirë, kështu që kërkimi i saj ishte më i vështiri. Ajo u gjet në një kasolle të xhaxhait të saj në pyll. Në fotografi është poshtë hundës së babait.