JOQ Albania
Home

Nëna që u bë fotografe profesionale vetëm për të dokumentuar sa më bukur rritjen e 11 fëmijëve të saj
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 31/01/2019 12:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kur një fëmijë vjen në jetë, nënat kanë dëshirë që të dokumentojë të gjitha hapat e rëndësishëm që ata marrin gjatë rritjes.

Ato duan të dokumentojnë çdo gjë, duan të jenë aty kur ata të mësojnë gjëra të reja dhe të kuptojnë sesi ata e shohin botën përreth.

Kështu, një nënë e 11 fëmijëve nga Arizona e mori shumë seriozisht punën e dokumentimit dhe u kthye në një fotografe profesionale.

Lisa Holloway tashmë realizon foto mahnitëse që temë kryesore kanë familjen. Tashmë është shumë e vështirë ta punësoni pasi ajo ka shumë klientë. Por, modelët e saj të parë ishin 11 fëmijët e saj.

Ne po u sjellim më poshtë disa foto të 7 djemve dhe 4 vajzave të saj, të cilët me aftësitë e saj, ajo i ktheu në “kryevepra”. JOQ Albania