JOQ Albania
Home

Një shtrat për të tre, njihuni me gjermanin që ka dy gra
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 24/01/2019 14:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Thuhet se dashuria nuk njeh as moshë dhe se ndonjëherë duam më shumë se një person të njëjtën kohë.

Kështu ka ndodhur edhe me një 31-vjeçar gjerman. E themi këtë, pasi ai ka dy gra.

Historinë e ka treguar për JOQ Albania një shqiptar, që e njeh 31-vjeçarin.

Ai thotë:

"Përshëndetje Jeta! Po ju dërgoj një histori të veçantë."

Ai tregon se Nilsi jeton me dy gra të cilat e duan atë, por duan edhe njëra-tjetrën.

Edhe gazeta gjermane "Bild" ka shkruar një artikull për ta ku shkruan se ata kanë një shtrat për të tre.

Gjithashtu ata kanë edhe tre fëmijë. Nëse është e gabuar apo e duhur lidhja e Nilsit, këtë po ua lëmë ta komentoni ju.