JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Durrës-Bari më lirë se kurrë më parë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 04/09/2017 16:23

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

A e di se tashmë është e mundur që të udhëtosh nga Bari në Durrës dhe anasjelltas me një super çmim?

Me një çmim të “çmendur” në fakt! Po,po dhe Ventouris Ferries jua mundëson.

Tashmë mund të prenotoni biletën tuaj për udhëtime nga data 1 Tetor 2017 deri në 31 Janar 2018 dhe gjithçka duke përfituar nga tarifat speciale.

Çmimet fillojnë nga:

PONTE € 25,50

POLTRON € 26,00

SHTRATI € 28,00

MAKINA € 31,00

2 TE RRITUR NE KABINE + MAKINA € 87,00

2 TE RRITUR + 2 FEMIJE NE KABINE + MAKINA € 143,00

Nxitoni sepse çmimet në ofertë janë të kufizuara!

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?