JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

10 vendet sekrete në botë që kurrë nuk do t’i vizitojmë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 27/03/2017 18:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kur udhëtojmë në vende të ndryshme, duam që të njohim çdo cep të mundshëm, të një vendi të ri, megjithatë në disa vende të tilla, nuk jemi gjithmonë të mirëpritur.

Me avancimin e teknologjisë, disa vende janë bërë të dukshme dhe gjeneruan kureshtje tek njerëzit.

Disa vende “misterioze” që shfaqen në hartë mund të vizitohen me lehtësi, ndërsa disa të tjera janë të ndaluara për arsye të ndryshme.

Më poshtë, 10 vendet ku ne jemi të ndaluar të futemi.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?