JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

10 plazhet më të bukura të botës
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 22/02/2017 18:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Agjencia e këshillimit të udhëtimeve TripAdvisor duke parë që stina e verës është afër ka përpiluar një listë me vendet ku mund të kalohen pushimet më së miri.

Për adhuruesit e detit, TripAdvisor jep 10 plazhet më të bukura të botës

Në adresën e saj janë të paraqitura çmimet, akomodimi dhe çdo gjë tjetër që ju nevojitet.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?