JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

30 qytetet më të bukura në Europë, mes tyre edhe Berati
Shkruar nga: | Publikuar më: 07/02/2017 10:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shoqata Japoneze e Agjentëve të Udhëtimit ka përzgjedhur 30 qytetet më të bukura të Evropës. Kjo listë është publikuar nga "The telegraph", ndërsa ajo që bie në sy është fakti se Berati është në vend të dytë.

Më poshtë lista e 30 qyteteve më të bukura të Evropës. Epo nëse keni në plan të bëni një udhëtim dhe s'dini ku të shkoni, hidhuni një sy këtyre vendeve dhe zgjidhni destinacionin tuaj.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?