JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Video me dron në Filat, qytezën në Çamëri e banuar nga shqiptarët deri në 1944
Shkruar nga: | Publikuar më: 01/02/2017 19:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Këto pamje të mahnitshme vijnë nga Filati, një qytezë e Çamërisë e banuar deri në vitin 1944 nga shqiptarët.

Për të gjithë ju që nuk keni dëgjuar më parë mbi Filatin, po ju japim disa informacione bazë.

Komuna e Filatit bën pjesë në prefekturën e Thesprotisë, ku numërohen gjithsej rreth 2500 banorë.

Qyteti është i ndërtuar mbi një pllajë të vogël në një lartësi prej 200 metrash dhe rreth 17 kilometra nga Igumenica.

Është një vend mjaft i bukur, të cilin ju sugjerojmë ta vizitoni nëse jeni të dashuruar me natyrën. Për më tepër, shikoni videon e mëposhtme ku duken pamjet e mahnitshme të filmuara me dron.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?