JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Mrekulli në kufirin shqiptaro-shqiptar
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 24/01/2017 10:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Vendi më i mirë në Kosovë ku bijnë dredhëzat e egra, frutat e tjera malit dhe lulet për çajra malorë, është mbuluar nga bora.

Është fshati Babaj i Bokës, vendi prej nga u nisën Klubi Bjeshkatarë "Pashtriku" për një ngjitje përgjatë kufirit, midis Kosovës dhe Shqipërisë.

Nëntor Oseku është njëri nga bjeshkatarët e këtij grupi dhe marakli i madh i natyrës, nga Gjakova, që është kujdesur për regjistrimin e këtyre pamjeve gjatë ngjitjes dhe për postimin e tyre.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?