JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Këto janë 15 rrugët më të rrezikshme në botë
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 14/01/2017 8:38

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë dëshirojmë që të udhëtojmë dhe të zbulojmë vendet më të bukura në botë, por në disa prej tyre është më mirë që të mos shkosh.

Disa prej atyre rrugëve janë të frikshme dhe tepër të rrezikshme, madje edhe aksidentet kanë qenë të shumta, kujtojmë këtu Bolivian, rrugët e të cilës të fusin frikën kur i shikon dhe jo më të jesh në timon.

Këto janë 15 rrugët më të frikshme, të cilat bëni mirë që t'i shmangni:

1.Zoji La, India

2.Autostrada Dalton, Alaska

3.Khardung La, India

4.Rruga Yungas, Bolivia

5.Rruga Atlantic Ocean, Norvegji

6.Guoliang Tunnel, China

7.Le Passage du Gois, France

8.Rruga Tianmen Mountain, Kine

9.Hana, Haëaii

10.’Kolima’, Rusi

11.Col de la Bonette, France

12.Kalimi Gotthard , Zvicer

13.Rruga ’Caucasus’, Rusia

14.Ura Eshima Ohashi, Japoni

15Nje ure ne Island County, Uashington

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?