JOQ Albania
Home

Dikur dhe sot, shndërrimi i mahnitshëm i 11 qyteteve
Shkruar nga: | Publikuar më: 07/11/2016 16:53

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me kalimin e viteve, planeti ynë ka pësuar ndryshime të mëdha, sidomos këto dhjetëvjeçarët e fundit.

Shumë qytete, dikur të thjeshta e të pazhvilluara, sot shkëlqejnë në metropolet gjigante, kjo vjen si pasojë e rritjes së nevojës për hapësira banimi dhe si pasojë e zhvillimit të teknologjisë.

Nga Kina në Malajzi, nga Emiratet e Bashkuara Arabe në Brazil e Panama, duke kaluar në Japoni, Indonezi e Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dallimet në këtë përmbledhje fotosh janë kaq themelore, saqë të bëjnë të mendosh se bëhet fjalë për qytete krejtësisht të ndryshme.