JOQ Albania
Home

Situatë alarmante në Ksamil, shikoni se ç’i kanë bërë ujërave ditën e sotme
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 04/10/2016 12:31

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nëse për Ksamilin në kokë keni gjithmonë imazhin e një nga vendeve më të bukura në Shqipëri, hidhuni një sy për të parë se ç’u kanë bërë sot këtyre ujërave.

Siç e shikoni këto ujëra janë ndotur nga një lëndë me ngjyrë të kuqërremtë, ndotje kjo që nuk mund të përcaktohet me sy të lirë nga vjen dhe pse.

Por, diçka është e sigurt, kjo situatë sot në Ksamil është emergjente, duhet të merren patjetër masa nga ekspertët e mjedisit, nuk mund të lihet një perlë në Shqipëri në këtë gjendje.